Hlavní obsah
Článek

Mamince Terezy Kerndlové (37) se vrátila rakovina. Zpěvačka zprávu zveřejnila na sociální síti v den maminčiných narozenin.

„Nejde dál dělat, že jsou věci v pořádku. „Ona“ si nevybírá, „Ona“ udeří opakovaně, a i po mnoha letech se může vrátit – nehledě na to, zda už vám v rodině ublížila dost. Trvá to už pár týdnů. Jsem Ti nablízku, pomáhám Ti a bolí mě vidět tě, jak se znovu trápíš, jak trpíš, čím si procházíš, a ještě budeš muset projít,“ napsala Tereza pod společný snímek s maminkou Miladou, na kterém odpočívají v posteli.

Miladě Kerndlové lékaři poprvé diagnostikovali rakovinu v roce 2004, přesně deset let poté, co zákeřnou nemoc objevili v těle jejího manžela, jazzmana Ladislava Kerndla. Oba tehdy nemoc porazili.

Nyní rakovina u paní Milady udeřila podruhé a její dcera se pochopitelně s takovou zprávou srovnává jen těžko.

„Jsi pro mě inspirací, jsi neuvěřitelně silná, odhodlaná, chceš se prát, a i teď se umíš smát a zůstáváš v pozitivní náladě. I když ti „Ona“ připravila zcela nová překvapení, pro nás všechny až neznámá, vím, že ty nikdy nic nevzdáváš, nikdy neustoupíš a budeš bojovat jako nikdo, koho znám!“ píše dál dojemně zpěvačka, která mamince k letošním 63. narozeninám přeje samozřejmě hlavně zdraví.

„Jsi pro mě vším a náš vztah je nad rámec toho, jaký dcera s mámou může mít. Jsem tu pro tebe. Kdy jindy než nyní ti můžu vrátit všechny ty dny a noci, kdy ses starala ty o mě,“ vyznala se z citů ke své mamince Kerndlová, která věří, že i když ještě není vyhráno, společně vše určitě zvládnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám