Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový muž, nový účes a teď i nová barva vlasů. Agáta Hanychová (38) se nedávno pustila do razantního zkrácení vlasů, kdy svou dlouhou hřívu vyměnila za mikádo, a nyní se pochlubila i změnou barvy. Je z ní blondýnka.

Jakmile svou proměnu sdílela na sociálních sítích, fanoušci ji zahltili reakcemi. „Že vás to tak rozhodí...Snad víc než mě. A to jsem zpět blonďatá po dvaceti letech. Mě to baví,“ napsala si k první blonďaté selfie fotce bývalá modelka.

Za její proměnou údajně stojí nový partner Tomáš, který si novou vizáž své lásky pochvaluje. „Konečně. Krásná a přirozená, jako vždy,“ svěřil se ve stories Hanychové.

Agáta své nové já vtipně okomentovala s tím, že teď vypadá jako její maminka Veronika Žilková (62). Fanoušci ale vidí podobnost i s jinou slavnou ženou. „Teď jsem si vás spletla s Patricií Pagáčovou (35),“ napsala pod fotku jedna z fanynek a další přitakala. Ostatní obdivovatelé zase modelce lichotí, že působí ve světlejším odstínu vlasů jemněji a omládla.

Líbí se vám Agáta jako blondýna?
Ano
67,4 %
Ne
32,6 %
Celkem hlasovalo 41760 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám