Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od léta zkoušela, aby se na podzim mohla vrátit opět na prkna. Ivana Jirešová (47) má za sebou premiéru muzikálu Kat Mydlář, který se začal po 9 letech opět hrát. Zpívání si ale herečka příliš neužije a musela si kvůli koronavirovým opatřením dát v divadle zase pauzu.

„Jsem z toho smutná, jaká by měla být reakce, doufáme, že to bude jen čtrnáct dní, moc tomu nerozumím,“ svěřila se herečka, která opět přichází i o další svá představní.

„Spousta divadel a zájezdů se nám ruší, seriály točíme s pauzami, takže jedu tak na 50 % a teď to bude ještě míň,“ prozradila Ivana s tím, že ani její dcera se příliš ve škole neohřála. V září se vydala v máminých šlépějích a studuje konzervatoř.

„Sofie je nadšená, protože na základce byla takový vyvrhel a teď se cítí být někde, kde je sama sebou. Je mi líto, že ta výuka není normálně a furt jim něco ruší,“ dodala Ivana během premiéry muzikálu Kat Mydlář s tím, že doufá, že se brzy objeví na jevišti. „Musím říct, že ten muzikál mám čím dál víc ráda, čím víc ho znám, tím víc se mi líbí,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám