Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Bende (46) je na roztrhání. Nedávno vydal třetí řadové album s příznačným názvem Trojka a v současné době objíždí republiku se svým vánočním turné. Na předvánoční přípravy mu proto nezbývá tolik času, kolik by chtěl. „Většinu dárků zařizuje manželka. Dost věcí se ale dá naštěstí koupit na internetu, takže i já nakupuji,“ řekl zpěvák Super.cz.

Dárky vybírá hlavně pro manželku Zuzanu. Jak ale přiznal, erotické hračky od něj rozhodně nedostává. „Já na pikanterie moc nejsem. Třeba vibrátor jsem se nikdy nikomu neopovážil dát, a to ani manželce. Jsem v tomhle opatrný,“ řekl s úsměvem. „Z těch sexuálních věcí jsem snad ani nikdy nic nedostal. Vždycky jsem dostával spíš hudební věci,“ práskl.

Protože je Petr většinu roku na cestách, těší se, až si o svátcích odpočine. „Teď pořád hraju, vždycky tři dny po sobě a pak je den volna, takže už se těším na Vánoce, to bude pohodička,“ uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám