Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je zvyklý objevovat se ve svých videoklipech. V poslední době dostává Ezy Hýbl (37) stále častěji herecké příležitosti v celovečerních filmech. Před pár dny byl součástí natáčení filmu Ubal a zmiz režiséra Adama Honzíka, kde si střihl malou roličku člena bezpečnostní služby.

Jeho scéna se odehrává v prostředí nemocnice, což není v těchto dnech zrovna vyhledávaná lokalita. „Celé natáčení jsem si moc užil, i když to kvůli přísným opatřením proti koronaviru nebylo úplně standardní. Ale celý štáb a herci zodpovědně dodržovali pravidla a ke všemu přistupovali velmi zodpovědně, tak se i přes restrikce skvěle zvládlo,“ říká zpěvák, který zažil skutečný dril.

Na place byl od osmé hodiny večerní do šesté hodiny ranní. „Ještě několik dní po tom jsem z toho byl rozbitý, nechápu, jak takový režim můžou herci zvládat,“ říká Ezy.

Pro zpěváka to ale ve skutečnosti nebyla první zkušenost před kamerou. Petr Kolečko s Danielem Strejcem ho už obsadili do seriálu Lajna 2, kde hrál po boku Michala Suchánka, a zahrál si taky taxikáře ve filmu Přes prsty vedle Jiřího Langmajera.

Hudebníka to ale přece jen stále nejvíc táhne k muzice. „Vypadá to nadějně, že se budu podílet na nějaké muzice pro film Ubal a zmiz, tak se na to velmi těším,“ říká s nadšením herec malých rolí Ezy Hýbl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám