Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Matt Damon (41) si ze sebe umí udělat legraci. V rámci natáčení zábavného vstupu do pořadu ‚Saturday Night Live‘ ze sebe nechal udělat bezdomovce a nasadil si paruku s dlouhými vlasy. V roli trhana s čepicí na hlavě, ošuntělém oblečení  a s umělým zkaženým chrupem se dobře bavil a po ulicích New Yorku se tak procházel ještě nějakou dobu po skončení natáčení.

Damon si střihl komickou scénku ještě se zpěvačkou Katy Perry, která na sobě měla pro změnu prasečí obleček a americkým komikem Andy Sambergem. Katy Perry nejdřív dělala, že se Damona jako bezdomovce lekla natolik, až se rozbrečela, ale nakonec se všichni udobřili a zazpívali společně píseň.

Damon se nejvíc proslavil filmem Dobrý Will Hunting z roku 1997, za nějž byl nominován na Oscara. Se svou hereckou kolegyní z filmu Minnie Driver dokonce nějaký čas randil. Následoval dvouletý vztah s herečkou Winonou Ryder a stejně dlouhý s Odessou Whitmare, bývalou osobní asistentkou herců Bena Afflecka a Billyho Bob Thortona. Nakonec se oženil v roce 2005 s barmankou Lucianou Bozán Barroso. Dvojice má spolu tři dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám