Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chrissy Teigen (38) a její manžel John Legend před pár týdny oznámili, že čekají třetího potomka. Slavný zpěvák a skladatel zprávu dokonce zakomponoval do svého nového klipu. Radost ale vystřídala obrovská bolest, modelka na sociální sítí napsala, že o chlapečka v půlce těhotenství přišla.

„Jsme šokovaní a prožíváme bolest, o níž jsme jen slyšeli, ale nikdy ji necítili. Nemohli jsme zastavit krvácení a dát našemu miminku tekutiny, které potřebovalo, navzdory mnoha transfuzím. Nestačilo to,“ napsala zdrcená Chrissy.

Ta před pár dny prozradila, že čekala chlapečka, který už měl i jméno, spontánně mu s manželem začali říkat Jack.

Modelce na sociálních sítích kondolovalo mnoho slavných přátel. „Puká mi za tebe a Johna srdce. Tak moc mě vaše ztráta mrzí. Posílám vám lásku,“ napsala Paris Hilton (43). „Jsme tu pro vás, moc vás milujeme,“ vzkázala přátelům Kim Kardashian (43). „Je mi to moc líto. Myslím na tebe a Johna, modlím se za vás a posílám lásku,“ přidala se Hailey Baldwin (27).

Zprávy plné podpory přidali i Channing Tatum (43), Selma Blair (51), Gabrielle Union nebo Molly Sims.

Reklama

Další články

Načítám