Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Velké Británii jsou čím dál populárnější úklidové firmy, které nabízejí uklízečky či uklízeče v rouše Evině či prádélku. Uklízení domova se tak rázem stane o něco pikantnějším.

Takto se celkem slušně uživí i pohledná blondýnka Nikki Belton (33). Velkou ranou pro její byznys však ještě donedávna byla pandemie koronaviru. Lidé se totiž báli nákazy, a tak mimo jiné poklesl zájem o tyto uklízecí služby.

Nikki se však podařilo přesvědčit zákazníky, aby si ji nadále najímali. Poté, co prohlásila, že když uklízí polonahá, je riziko přenosu covidu menší, zakázky se jí opět hrnuly ve velkém.

S dezinfekcí v ruce a rouškou na puse riziko samozřejmě snížila na minimum. O svlékání a jeho vlivu na menší šíření koronaviru lze samozřejmě pochybovat, ale to už chytrou podnikatelku netrápí.

Dodržuje všechny hygienické předpisy a důsledně dbá na to, aby se dům či byt zákazníka doslova koupal v dezinfekci a čistotě. O práci tak opět nemá nouzi ani v době pandemie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám