Hlavní obsah
Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) čeká s manželem Johnem Legendem svého třetího potomka. Poprvé se jí podařilo otěhotnět přirozenou cestou, a o to větší měla pochopitelně z těhotenství radost. Ovšem neobešlo se to bez komplikací.

Poté, co Chrissy přiznala fanouškům na sociálních sítích, že jí lékaři nařídili klid na lůžku, modelku v neděli hospitalizovali. Už delší dobu totiž silně krvácela.

„Všichni víme, že jsem už nějakou dobu v posteli. Vstávám tak dvakrát týdně, abych se vykoupala, žádné sprchování. Jenom na záchod. Ale vždycky, vždycky hodně krvácím. Jsem v polovině těhotenství a krvácím zhruba měsíc,“ rozpovídala se ve videu ve svých Instastories.

Upřesnila, že krvácela vždy, když šla na toaletu, ale i když ležela v klidu v posteli. Navzdory tomu ujistila sledující, že jsou ona i miminko v pořádku.

V pondělí se pak ozvala fanouškům z nemocnice s tím, že jí podávají krevní transfuze. „Zdravím z nemocnice, kde mi za chvíli dají druhou transfuzi. Zní to dramatičtěji, než to ve skutečnosti je. Napíchnou mě a místo výživy mi dají krev. Já i miminko jsme naprosto v pořádku. Jen mi chybí obyčejné věci jako procházky, vaření, hraní s dětmi,“ vzkázala prostřednictvím Instagramu.

Chrissy a John jsou rodiči Luny (4) a Milese (2). Modelka měla v minulosti problémy s početím. Obě děti tak přišly na svět za pomoci asistované reprodukce. Teigen se nedávno prořekla, že čeká chlapce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám