Hlavní obsah
Článek

Desítky tisíc fanoušků na sociálních sítích, milióny zhlédnutí on-line seriálu, to všechno má na svědomí Julius „Lavi“ Lavický, fotbalista, kterému není nic svaté. Průšvihář, jehož neopakovatelně ztvárnil herec Jakub Štáfek (33), se po obrovském úspěchu v on-line světě vrhá na film. Vyšehrad se začal před pár dny natáčet, a do kin by měl snímek o bývalém hráči Sparty, aktuálně hrajícím za FK Slavoj Vyšehrad, dorazit na jaře příštího roku.

„Lavi je pořád stejný dement, ale snaží se být lepší na té fotbalové úrovni. A to se mu daří,“ prozradil herec, který se v rámci tohoto projektu postavil i za kameru jako režisér spolu s Martinem Koppem. Zároveň je i jedním z producentů filmu. „Film Vyšehrad je dospělejší, nejsou to už jen krátké skeče jako v seriálu. S Martinem Koppem a kameramanem Honzou Filipem společně fungujeme skvěle, takže když jdu před kameru, je to už pro mě jenom taková třešnička na dortu,“ dodal Štáfek.

Návrat oblíbené postavy vyvolal na sociálních sítích obrovskou fanouškovskou odezvu, a to velmi pozitivní. „Ve filmu zachováváme všechno, co si diváci v seriálu oblíbili. Vyprávíme ale více filmový příběh, mapujeme Laviho snahu dostat se dál a výš, a zároveň nahlížíme hlouběji i do jeho rodinného života, ve kterém se objeví například i dítě. Zkrátka Lavi roste spolu s námi všemi. Zkrátka jsme nohama na zemi, ale míříme vysoko,“ dodávají tvůrci.

Agenta Laviho Jardu si znovu zahraje Jakub Prachař (40), zůstávají i Ondřej Pavelka jako předseda a Jiří Ployhar jako trenér FK Slavoj Vyšehrad. V dalších rolích se představí například Ivana Chýlková, David Prachař, Jaroslav Plesl, David Novotný či Jiří Dvořák. A samozřejmě nebude chybět ani spousta hvězd sportovního nebe a půjde nejen o sportovce z oblasti fotbalu, ale také například hokeje nebo basketbalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám