Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koronavirus slavné a prominenty nešetří. Další známou osobností, která prochází touto nemocí, je Václav Kopta (58). To, že moderátor trpí v současnosti nejvíce skloňovanou nemocí, se svěřil prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram. „Covide, covide - co po tobě zbyde?“ vtipně se odkazoval hudbou nadaný Kopta k písni Beskyde, Beskyde a veřejně tak připustil, že trpí nemocí covid-19.

Moderátor oblíbeného pořadu Peče celá země chtěl svým přiznáním nejspíš předejít spekulacím, že je jeho zdravotní stav vážný. „Už se mi taky doneslo, že jsem ve špitále - tak tedy nejsem, ale už mi bylo v životě i líp!“ napsal k fotce, na které pózuje ve froté županu a s hrníčkem a konvičkou v popředí.

Oblíbenému umělci v diskuzi vyjádřili podporu i známé tváře. „Cože? Už i ty, Vašíku? To mě mrzí. Myslím na Tě. A neboj se ničeho, tvůj intelekt ho vyžene dřív, než se naděješ! Držím palce!“ napsala jeho kolegyně z cukrářské televizní show Tereza Bebarová. Laďka Něrgešová přidala několik smajlíků a kolegyně z muzikálu Trhák Iva Kubelková připsala: „Vašíku drž se, myslím na tebe.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám