Hlavní obsah
Článek

Nervy drásající tragédie. Přesně tu má za sebou herečka Andrea Kerestešová (39). Technickým nedopatřením se jí vznítil byt v centru Prahy, který obývala se svým partnerem Jakubem (25) a kocourem Kvíkem. „Z neznámých důvodů se samovznítil topinkovač. Od něj pak začala hořet digestoř, která se celá roztekla a nakonec to odnesla kuchyňská linka,“ svěřila se nám s hrůzným zážitkem hvězda seriálu Vyprávěj.

Přestože se požár zastavil v kuchyni a nerozšiřoval se do ostatních místností nebo pater, herečka rozhodně neměla vyhráno. „Stalo se to během večera, kdy jsem nebyla doma. Můj kocour se naštěstí schoval ve skříni. Přítele naštěstí kouř probudil a nestalo se neštěstí,“ říká Andrea. Následkem požáru byl celý byt pokrytý černým popílkem a všechny hereččiny osobní věci nepříjemně zapáchaly. „Některé oblečení se mi podařilo vyprat, jiné jsem musela dát do čistírny, ale většinu věcí se mi nepodařilo zachránit a musela jsem je vyhodit,“ přiznala smutně kráska.

Předtím, než se Kerestešová ze spáleniště vystěhovala, uvedla byt na své náklady do původního stavu. „Požár nevznikl mou vinou, ale vadnou elektroizolací. Přesto mi to ale nedalo a byt jsme s přáteli uklidili a vše opravili. Svědomí by mě fackovalo, kdybych to nedala do pořádku,“uzavřela Andrea.

Reklama

Další články

Načítám