Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Čtvrtníček (56) byl s covidem hospitalizován ve Fakultní nemocnici v Motole, kde bojuje s těžším průběhem nemoci. Ani na lůžku ho ale naštěstí neopustil jeho pověstný smysl pro humor.

Koronavirus Čtvrtníčkovi diagnostikovali už minulý týden, ve středu se mu ale přitížilo a sanitka jej odvezla do nemocnice. O tom, jak se mu daří, v pátek večer informoval jeho kamarád, bývalý hokejista Jiří Hrdina.

Ten na Twitteru sdílel odpověď, které se mu od Čtvrtníčka dostalo na zprávu s přáním brzkého uzdravení. „Dík. Na webu to přifukujou, už dejchám líp,“ odepsal mu herec s humorem sobě vlastním. Že má chuť žertovat, je pro jeho blízké, ale také fanoušky dobrá zpráva.

„Petr Čtvrtníček mi napsal tuhle sms, tak snad bude brzy úplně v pohodě...miluju jeho humor...“ napsal Hrdina.

V nemocnici s koronavirem začátkem září skončila také zpěvačka Hana Zagorová (†75), která trpěla především vysokými horečkami.

„Je to strašná mrcha, tenhle virus. Už je to docela fajn, ale nebylo to tak úplně příjemný, mám-li říct pravdu. Opravdu to dá člověku, jeho fyzické schránce, hodně zabrat,“ popsala svou zkušenost. Nyní už je z nemocnice doma.

Nemoc prodělaly také zpěvačka Lucie Bílá (58) nebo herečka Simona Stašová (69).

Reklama

Další články

Načítám