Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Biser Arichtev dokončil nový projekt, seriál Kukačky. Zabývá se v něm motivem záměny novorozenců v nemocnici a jejími následky. „Hlavním tématem seriálu je rodičovství, je také o vztazích v rodině a mezi blízkými,“ říká.

Podle něj je velmi zajímavé, že na téma záměny zareaguje úplně každý člověk. „Nikoho to nenechává chladným. Každý si začne takovou hypotetickou situaci představovat a rozvíjet úvahu o tom, co by dělal, kdyby se mu to stalo,“ uvedl.

Nabízí se tak otázka, jak by se k extrémní situaci postavili on a jeho žena, herečka Veronika Arichteva (37). „Veronika je člověk s velkým srdcem a obrovským smyslem pro spravedlnost. Navíc potřebuje mít věci nějak srovnané, myslím, že by šílela z toho, jak ta situace nemá správné řešení,“ míní režisér. On sám si myslí, že klíč k tomu zvládnou tak náročnou situaci neexistuje.

Hlavním sdělením Kukaček je podle Arichteva to, že by si měli lidé vážit rodiny, pečovat o vztahy v ní a mít na mysli, že nic není samozřejmé.

V těchto dnech začaly dokončovací práce, na obrazovky půjde seriál příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám