Hlavní obsah
Článek

Ústředním motivem posledního klipu zpěváka Jena je šikana ve škole. Hlavní hrdinka obrazového ztvárnění písně Silnější je dívka, která je terčem posměchu a urážek. Zahrála si ji Anna Čtvrtníčková.

„Hraju běžnou holku, která je terčem posměchu, protože je víc introvertní než ostatní lidé ve škole. A to jí dávají sežrat,“ popsala v kostce děj klipu mladá herečka.

Sedmnáctiletá Anička může čerpat i z osobních zkušeností. „Sama jsem to nezažila v takovém extrému, že by na mě někdo útočil a posmíval se mi. Ale asi jako každý jsem prošla menšími útoky,“ říká dcera slavného otce Petra Čtvrtníčka.

„Musím říct, že nikdo na mě kvůli němu neútočil. Spíš bych řekla, že jsem víc na očích, ale tuhle cestu jsem si sama vybrala,“ uvedla herečka, kterou diváci mohli zaznamenat v seriálu Prezident Blaník, ve filmech Teorie tygra, Anděl Páně 2, Špindl 2 či v divadelní hře Audience u královny s Ivou Janžurovou, kde hraje už pátým rokem.

Kromě Čtvrtníčkové se ve zpěvákově klipu objeví teenageři známí ze seriálů a sociálních sítí, jako je Olga Wdowiakova, Vendelín Urban, Michal Pazderka nebo Ondřej Beran.

Reklama

Další články

Načítám