Hlavní obsah
Článek

První měsíc mateřství bývá nejnáročnější. Obzvlášť pro prvorodičky. To už zjistila i zpěvačka Katy Perry (39). Před měsícem porodila dcerku Daisy a nyní se o své nové roli maminky rozepsala na Twitteru.

„Populární mylná představa: Být matkou není práce na plný úvazek,“ nechala se slyšet. „Když se máma vrací po měsících, co byla doma, do práce (ať dělá cokoliv), nevrací se po dlouhé době nicnedělání… Vrací se po měsících práce na plný úvazek. Být mámou je práce.“

Naznačila také, že by si matky po celém světě zasloužily víc úcty. „Zavolejte své mámě a řekněte jí, že ji máte rádi a vážíte si času, který vám na mateřské věnovala,“ apelovala na sledující a k mateřství dodala, že je jedno, jak je náročné, i tak ho miluje.

Katy se už pět dní po porodu zvěčnila v těhotenském prádle. Snímkem naznačila, že padá únavou, ale jinak je z role maminky nadšená.

S Orlandem Bloomem přivítali dcerku před měsícem. Jde o jejich prvního společného potomka, herec má ještě devítiletého syna Flynna z prvního manželství. S Katy se zasnoubil loni na Valentýna, letos v létě se měli brát, ale kvůli pandemii koronaviru svatbu odložili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám