Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez (31) nehodlá svou jizvu nadále skrývat. Zpěvačka, která před třemi lety prodělala transplantaci ledviny, se na Instagramu emotivně vyjádřila u fotky v plavkách, na níž hrdě vystavuje na odiv svou jizvu. Ta jí sahá od břicha až po stehno.

„Když mi transplantovali ledvinu, pamatuji si, že pro mě ze začátku bylo velmi obtížné ukazovat svou jizvu. Nechtěla jsem, aby byla vidět na fotkách, takže jsem se oblékala tak, abych ji zakryla. Nyní, víc než kdy jindy, jsem si jistá tím, kým jsem. Vím, čím jsem si prošla…a jsem na to pyšná,“ rozepsala se bývalá partnerka Justina Biebera.

Doplnila, že všechna těla jsou krásná, a lidé by své nedokonalosti neměli skrývat. Selena, která prodělala zákrok kvůli lupusu a ledvinu dostala od nejlepší kamarádky, mimo jiné trpí bipolární poruchou. A ani o svých psychických problémech nemlčí.

„Zjistila jsem si o té poruše všechno a jsem klidnější,“ přiznala v instagramové show Miley Cyrus. „Když jsem byla malá, bála jsem se bouřek. Máma mi dala všechny možné knihy o bouřkách a řekla mi, že vzdělání je klíčem k tomu, abychom se zbavili strachu. To je něco, co mi úplně změnilo život,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám