Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) byla jednou z tváří kalendáře Jsem žena, jsem Evropa, kde ztvárnila svatou Ludmilu. Sice jsme byli i u focení, přesto nás výsledek mile překvapil. Na fotce jí to jako babičce sv. Václava opravdu sluší. "Je to hozené do takové jakoby moderny, to se týká i toho růžového outfitu. Sama to vidím poprvé a kochám se všemi fotografiemi," řekla nám Gábina.

Povídali jsme si o ženských vzorech, jejichž archetypy vlastně projekt oslavuje. "Pro mě je to určitě moje maminka, která nám dává už dlouhá léta krásný domov. A líbí se mi Sharon Stone (66), s níž se mi povedlo setkat, když byla na karlovarském festivalu, a dokonce jsme si spolu zatančily," splnila se si svůj sen setkat se s hollywoodskou herečkou Partyšová.

Ta křest projektu také moderovala, což byla jedna z mála příležitostí, kdy mimo obrazovku Novy mohla svoji profesi vykonávat. Sice se chystala ještě do Brna, kde měla uvést výstavu mrtvých těl Body Worlds, ale oprávněně se obávala, že bude zrušena, což se také stalo. "Třeba na listopad mám asi sedm akcí, ale nevím, jestli se budou realizovat," krčila rameny.

"Doba je taková labilnější, ale určitě ji zvládneme. Mám televizi, ve které pracuju, takže finančně bych to zvládnout měla. Myslím, že to nějak doválčíme do konce roku 2020 a pak už se budeme moci zase potkávat i ve společnosti na akcích, které mám ráda," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám