Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Brigitu Cmuntovou si většina diváků pamatuje jako lékařku Elišku Toufarovou ze seriálu První republika. V novém filmu Bábovky ztvárňuje dceru záchranářky v podání Lenky Vlasákové (51), která v šestnácti letech porodí syna, o kterého se jí stará maminka.

"Natáčení jsem si užívala, bylo to pro mě něco nového, cítila jsem i takovou velkou svobodu, co se týče civilního kostýmu, i když ty historické mám také ráda," míní. Tvůrci při vizuálu postavy využili i její kudrnatou hřívu, s níž se prý Brigita těžko smiřovala.

"Tady mi je na natáčení ještě dotáčeli, tak ty vlasy byly ještě větší. Celou střední školu jsem si na konzervatoři vlasy rovnala a žehlila. Každý chce něco jiného, než co má. Ale teď už to mám naopak a jsem spokojená," dospěla Brigita k souznění se svou podobou.

Nyní Brigitu můžete vidět v divadlech Minor a Kalich. "Chystám se zkoušet i novou inscenaci, tak uvidíme, jestli to dopadne. Nové natáčení teď nemám a věnuju se také zpívání a józe," doplnila herečka.

Reklama

Další články

Načítám