Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vodafone je letos ve všem napřed, a proto vám již přeje veselé Velikonoce a má pro vás prima velikonoční nadílku. Velikonoční ošatka je nabitá k prasknutí – najdete v ní aplikace zdarma, ale i šikovné tipy a rady. Ale největší pecka je určitě internet v mobilu, který dostanou všichni od pátku do neděle zdarma.

Internet v mobilu zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste mohli být i vy o krok napřed, dáme vám Internet v mobilu na den od pátku do neděle zdarma. Nabídka platí až do konce ledna 2012. Stačí aktivovat a jede se. A ti, co již některý z datových tarifů od Vodafonu aktivovaný mají, automaticky získávají dvojnásobnou FUPku. Veselé Velikonoce!

Velikonoční ošatka plná super pecek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky Velikonoční ošatce můžete mít téměř každý den ve vašem chytrém mobilním telefonu novou aplikaci zdarma. A k tomu spoustu slev, dárků a užitečných tipů nejen pro začátečníky. Na každý víkend je pro vás navíc nachystaná nějaká super pecka. Stačí si stáhnout Velikonoční ošatku a zbytek už je hračka. Už ji máte v mobilu?

Každý den jeden chytrý telefon ve hře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý den máte šanci vyhrát jeden mobil z Centra chytrých telefonů. Stačí si hodit vajíčkem a doufat, že se strefíte do té správné výherní ošatky. Ve hře je přes 50 telefonů. Pojďte si hodit do našeho Vejcodromu.

Další články

Načítám