Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takto si své narozeniny rozhodně nepředstavovala. Yvetta Blanarovičová (60) se těšila, že si zpříjemní podzimní dny výletem na Lipno, kde měla spolu s kolegy také naplánovaný koncert Jedeme dál, a to přímo na parníku uprostřed nádrže. Veškeré své plány ale musela z hodiny na hodinu zrušit.

„Balila jsem si věci, moc jsem se už těšila. Najednou jsem se ohnula pro tašku a skončila jsem na kolenou, jenom mě zapálilo v zádech a zůstala jsem tam viset a nemohla jsem se narovnat,“ svěřila smutně zpěvačka, která plánovala strávit své dnešní narozeniny na Lipně.

„Volala jsem do nemocnice panu Pavlu Kolářovi, poslal mě do Centra pohybové medicíny. Byla jsem tam, dali mi infuze a musím na magnetickou rezonanci,“ prozradila Yvetta, která měla podobné zranění již před pár měsíci.

„To už je podruhé. Poprvé, když se mi to stalo, tak byl květen nebo červen, tak jsme si mysleli, že to je tím, že člověk přestane pracovat, psychika také dělá své, dělali mi také magnetickou rezonanci, měla jsem vše negativní,“ řekla zpěvačka, která je smutná, že se nyní vše opakuje.

„Myslela jsem, že si se všemi připiji a že to bude hezké, během několika vteřin to je všechno jinak. Hlavně nyní nemůžu ohrozit představení, hrajeme v Brně muzikál Angelika a také se moc těším na Kvítek mandragory v Divadle Broadway, musím odehrát představení, po 7 měsících konečně hraji,“ řekla zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám