Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Nejlepší úvod k hostu, jaký jsme kdy v BBC Breakfast měli,“ okomentovala čtvrteční vtipnou situaci, při níž se do úzkých dostal moderátor zpráv o počasí, britská stanice. Oč šlo?

Matt Taylor právě dohlásil zprávy, když se ho kolega ve studiu zeptal, zda je fanouškem zpěváka Ricka Astleyho. „Nooo, ani moc ne,“ odpověděl ve chvíli, kdy už byl Astley do studia připojený. Ze situace ale fantasticky vybruslil.

„To je špatná odpověď, Rick už poslouchá,“ smáli se moderátoři Charlie Stayt a Louise Minchin. „Tak se zeptám ještě jednou: Jsi fanoušek Ricka Astleyho?“ žehlil Stayt situaci.

„Miluju ho! Je nejlepší. Vyrostl jsem na něm,“ rozesmál Taylor nejen kolegy, ale i zmíněnou britskou hudební hvězdu.

Občas se zkrátka zadaří, své o tom vědí i čeští moderátoři. Do úzkých nedávno dostala kolegu i Eva Perkausová. Romanovi Šebrlemu se totiž ve zprávách podařilo přeřeknutí, které místo slova „rozhodně“ připomínalo výraz „rozhoňme“. Na to Eva s úsměvem od ucha k uchu reagovala slovy: „Nerozhoňme, ale rozhodně vám zatím přejeme krásný den!“

Reklama

Další články

Načítám