Hlavní obsah
Článek

Jack Osbourne (34) je pyšným otcem tří dcer Pearl Clementine (8), Andy Rose (5) a Minnie Theodory (2), které má s exmanželkou Lisou Stelly. V podcastu Pretty Messed Up nyní prozradil, že se jeho nejmladší dcera nakazila koronavirem.

„Můj dům se stal semeništěm viru. Moje dcera má COVID-19,“ uvedl s tím, že se nakazila od jednoho z jeho zaměstnanců. Dále doplnil, že nemoc snáší dobře, měla pouze zvýšenou teplotu a rýmu.

„Už nemá žádné příznaky, ale technicky je pořád infekční, protože ještě neuplynuly dva týdny,“ doplnil k jejímu stavu.

Osbourne nejmenoval nakaženou dcerku, ale jeho matka Sharon se nedávno nechala slyšet, že se musela izolovat, protože je její vnučka Minnie, tedy ta nejmladší, pozitivní.

Jack se sám chrání, jak může, a neustále nosí respirátor. Trpí totiž roztroušenou sklerózou, a přestože kvůli nemoci nepatří vyloženě do rizikové skupiny, bojí se o své zdraví.

„Nedávno jsem mluvil se svým neurologem a vysvětlil mi, že nemoc, kterou trpím, není jako cukrovka. Je to jiné. Ale nevědí, jestli mě to v případě nákazy nepřeválcuje. Mohly by se vyskytnout nějaké problémy,“ vysvětlil.

Jackův otec Ozzy Osbourne (75) se v průběhu pandemie také izoluje. Kvůli věku a Parkinsonově chorobě by pro něj mohl být virus rovněž nebezpečný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám