Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Sylvie Meis (43) si užívá romantické chvilky se svým manželem. Pár si dopřává dovolenou ve francouzském letovisku Saint Tropez, kde jim vůbec nic nechybí.

Meis předvedla v plavkách svou bezchybnou figuru, na které mohl její manžel, umělec Niclas Castello (42), jen oči nechat.

Nizozemská modelka se za sympatického umělce vdala loni na podzim a jak je vidět, pořád jim to spolu klape. Sylvie Meis se i po čtyřicítce udržuje ve formě a není divu, že je o ni stále velký zájem nejen na moderátorském poli, ale i v modelingu.

Blondýnka se proslavila také díky manželství s fotbalovou hvězdou Rafaelem van der Vaartem, s nímž žila osm let a mají spolu patnáctiletého syna Damiena. Bouřlivý vztah ale kvůli fotbalistově nevěře nevydržel. Nyní jsou už oba šťastní po boku jiných partnerů. Fotbalista žije od roku 2016 s házenkářkou Estavanou Polman, s níž má dceru Jesslyn.

Reklama

Další články

Načítám