Hlavní obsah
Článek

Izraelská modelka Bar Refaeli (26) má za sebou focení nového kalendáře pro rok 2012 a je se skutečně na co těšit. Povedené dílo s názvem Passionata Calendar, v němž se slavná kráska a bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria (49) objeví jen ve svůdných krajkových či saténových soupravičkách spodního prádla, nenechá téměř žádného muže chladným. Posuďte sami...

Snímky vznikly pro značku Passionata, pro niž modelka pracovala již v předešlých letech. Fotka pro každý měsíc bude jinak tematicky zaměřená. Jednou bude modelka nevěstou na kole, podruhé tenistkou, pak zase sexy námořnicí, rybářkou či si v červeném prádélku zajezdí na růžové Vespě.

Modelka a příležitostná herečka Refaeli se nejvíce proslavila čtyřletým vztahem s Leonardem DiCapriem, ještě před ním randila například s Davidem Charvetem známým ze seriálu Pobřežní hlídka. S modelingem začínala jako osmiměsíční miminko televizní reklamou. V roce 2000 pak ve své domovině vyhrála titul Modelka roku a pak již následovaly zajímavé zakázky. Refaeli například zdobila v roce 2009 titulní stranu prestižního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated.

Reklama

Další články

Načítám