Hlavní obsah
Článek

Gigi Hadid (28) porodila dceru. Modelka i její partner, zpěvák Zayn Malik, oznámili radostnou novinku na sociálních sítích.

„Naše holčička je tady, zdravá a krásná,“ ujistil Malik fanoušky ve svém prohlášení na Twitteru. „Snažit se slovy vyjádřit, jak se nyní cítím, je nemožné. Láska, kterou cítím k tomuto malému človíčku, je nad moje chápání. Jsem vděčný, že ji znám, pyšný, že ji mohu nazývat svou, vděčný za život, který spolu prožijeme.“

A o chvíli později se na Instagramu vyjádřila i novopečená maminka. „Naše holčička se k nám na Zemi připojila. Už teď změnila naše životy. Jsme tak zamilovaní,“ napsala.

Oba rodiče sdíleli fotky ručičky malé dcerky s dlaní Malika. Jak holčičku pojmenovali, se však zatím nesvěřili.

Těhotenství Hadid se provalilo až v pátém měsíci, modelka ho úspěšně tajila i během módních přehlídek. Ačkoliv si pár přál udržet těhotenství pod pokličkou déle, nakonec byla Gigi s fanoušky víc sdílná.

V průběhu pandemie se izolovala s rodinou na ranči matky Yolandy, podle všeho se ale před porodem vrátila zpět do New Yorku.

Gigi a Zayn jsou ve vztahu od roku 2015, ale koncem roku 2018 ohlásili rozchod. Dlouho od sebe však nevydrželi. Už v průběhu následujícího roku vztah obnovili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám