Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není velkým vyznavačem sportu. Když se Filip Vaněk (46) objevil ve společnosti sportovní legendy Jaromíra Jágra, akrobatického letce Martina Šonky a vysportovaných krásek Nikol Švantnerové a Dary Rolins, do skupiny příliš nezapadl.

„Z naší party jsem člověk, který má největší odpor ke sportu. Pohyb vnímám jako nutné zlo. Když to teda tělo potřebuje, tak jdu běhat. Taky cvičím pod dohledem Báry Vostlové, protože mám zdevastovaná záda z toho, jak nosím těžké tašky,“ říká Vaněk.

Právě „běháním“ po obchodech a nákupy oblečení pro klienty, mezi které patří Leoš Mareš, Monika Absolonová či Simona Krainová, se ale zároveň udržuje fit.

„Za celý den nachodím spoustu kilometrů. Lépe než běháním se hubne kontinuální chůzí. Takže ač nesportuju, hýbu se,“ říká a jedním dechem s úsměvem dodává: „Nakupováním tedy zhubnete. Problém je, že vám zhubne i bankovní konto.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám