Hlavní obsah
Článek

Cestování potřebuje k životu stejně jako sebevyjádření v umění. Vlastně se Daře Rolins (51) tyto dvě aktivity prolínají a vzájemně ovlivňují. Po úderu nemoci covid-19 se ale pro popovou divu mnohé změnilo. Zpěvačka si například není vůbec jistá, jestli bude moct na přelomu roku strávit šestitýdenní dovolenou na Bali, kam se poslední léta pravidelně vydává.

„Věřím, že to nakonec dobře dopadne. Hranice s Bali by měly být otevřené od prosince. Já se modlím, aby to tak dopadlo a mohli jsme odletět v lednu,“ říká zpěvačka, která ale už pro jistotu vymýšlí i jiné alternativy zimní dovolené. „Pokud se tak nestane, tak budeme muset najít jinou destinaci. Potřebuju střih a restart. Zima je tady nekonečná a já potřebuju strávit nějaký čas v teple,“ říká Dara.

Rolins v létě cestovala v rámci možností. „Měli jsme v plánu navštívit některé destinace, k čemuž nedošlo. Prozkoumali jsme naše okolí a dokonce došlo i na cestu do zahraničí. Byly jsme s Laurou v Itálii a já jsem si zajela na Ibizu. Bylo to sice výhradně v roušce a s určitými omezeními, ale i tak to mělo své kouzlo,“ říká Dara, která navíc měla možnost odletět do Paříže fotit titulní stránku česko-slovenské mutace Vogue.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám