Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávaný dokument o zpěvákovi Karlu Gottovi představila jeho autorka Olga Malířová Špátová (36) na filmovém festivalu Febiofest, kam dorazila spolu s manželem, kameramanem Janem Malířem (72).

Špátová a její tým, do kterého patří právě i Malíř, Gotta sledovaly při práci i v soukromí, snímek tak přináší obraz slavného zpěváka, ale také manžela a otce. „Filmu se věnoval s neobyčejnou energií a upřímností, přinášel nápady, přál si, aby filmová interpretace jeho života a tvorby byla autentická a pravdivá,“ uvedla režisérka.

Trailer k filmu Karel

Během natáčení Gott onemocněl, a ani před tímto tématem nezavřel dveře. Sám zpěvák uvedl, že Olgu a jejího muže pustil do svého nejniternějšího soukromí.

„Olga má velký dar natáčet se svým úzkým týmem tak, že jsme se častokrát nechali unést spontánní atmosférou a přirozeně jsme ji vpustili do našeho soukromí, díky čemuž jsem se rozpovídal o tématech poměrně důvěrných. Se svým manželem, kameramanem Janem Malířem, se tak vlastně stali součástí naší rodiny,“ nechal se slyšet Gott.

Dokument zpěvák označil za poděkování fanouškům a všem, kteří jej v profesním životě podporovali a provázeli.

Reklama

Další články

Načítám