Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s kulturistou Filipem Grznárem před křtem jeho knihy Fenomén testosteron seznamovali, museli jsme ho upozornit, že na naši kameru nemůže používat svůj běžný slovník, jinak bude rozhovor celý vypípaný. Grznár je totiž proslulý svým drsným výrazivem. Krátce řečeno miluje sprostá slova a také steroidy, jejich udržovací dávku pořád bere.

"Vzhledem k tomu, že jsem ve škole úplně nevynikal, fakt jsem nevěřil tomu, že někdy něco napíšu. Ale není napsaná nějakými slušnými slovy, je to prostě tak, jak já mluvim. Ten čtenář aspoň uvidí, že je to nefalšovaně ze mě," míní. Název má podle něj definovat právě jeho jako správného chlapa.

"V knize je můj životopis, jsou tam kapitoly o steroidech, stravě, tréninku, psychické přípravě, závodění. Ze sportovního hlediska je tam víceméně všechno," vypočítal. A podívat se můžeme i na jeho fotografie, kde pózuje i nahý. "S tím, abych se fotil nahý, nemám problém. Svlíkám se kdekoli, nemám se za co stydět. Samozřejmě záleží, kdo mě o to požádá," smál se Grznár, který si jako kmotry knihy pozval Karlose Vémolu (38) a Víta Chaloupku, trenéra mnoha celebrit.

Ukázalo se ovšem, že Filip knihu tak úplně sám nenapsal. Kniha vyšla z dílny mladého spisovatele a majitele nakladatelství Ondřeje Kočana, s nímž Grznár spojil síly. Ze společné návštěvy fitness centra a po seznámení obou autorů vznikla prvotní myšlenka vytvořit knihu. Společně na knize začali pracovat od začátku února 2020 a po intenzivních 7 měsících dílo o efektivním tréninku, výživě, doplňcích stravy, životě Filipa Grznára a také o anabolických steroidech vzniklo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám