Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned po karanténě zahájila partnerka miliardáře Karla Janečka (50) Lilia Khousnoutdinová svůj nový projekt Jsem žena, jsem Evropa, který představuje ženy, které nějakým způsobem ovlivnily historii. Do jejich podoby se převtělily známé české dámy.

"Stvořili jsme knihy a kalendář, a myslím, že je to velice krásné. Tahle doba není jednoduchá, nicméně si myslím, že když lidé budou víc doma, budou o to víc číst knihy a budeme potřebovat i víc pozitivních archetypů, co se týče občanské sounáležitosti nebo politiky. A třeba ty naše královny, svaté ženy i aktivistky mohou k něčemu inspirovat," míní Lilia, která má evidentně v plánu další projekt, protože prozradila, že v létě putovala po stopách Máří Magdaleny a její sestry Marty ve Francii.

Večírek, který na počest dokončení stávajícího projektu, kam sezvala známé ženy, dal Lilii pořádně zabrat. "Byla to trošku akrobacie se orientovat v příkazech a zákazech, ale jelikož jsme primárně výstava, tak jsme spadali pod povolené akce. Vnímala jsem to jako takový poslední večer, protože nikdo neví, co bude přes zimu, takže jsem chtěla, abychom si to tady dneska užili," vysvětlila.

Lilia stejně jako ostatní hosté ženského pohlaví vypadala skvěle, a navíc hodně sexy v modelu, který doladila na poslední chvíli. "Půl hodiny před začátkem jsem si zaběhla pro šaty do ateliéru Tatiany Kovaříkové a doladila to podprsenkou, byla to hodně spontánní záležitost," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám