Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať hodí kamenem, kdo někdy v životě nezkusil, nebo alespoň neviděl sexuální hračku. Co když ale běžné zážitky se „šidítky” nestačí? Nad tím se zamyslel jistý inženýr z Německa a vytvořil pro svoje potěšení anální kolík ovládaný na dálku. To by samo o sobě nebylo nic nového, muž vystupující pod jménem Space Buck ale zašel ještě dál a vytvořil „Double Oh!”.

Vlastní zlepšovák vyrobil tak, aby byl propojený s upozorněními na sociální síti a o vlastní rozkoši nechal rozhodovat svoje fanoušky na Twitteru. Princip je zcela jednoduchý. Za jeden „lajk” 10 vteřin vibrace, za jedno sdílení celá půl minuta legrace.

Experiment probíhal v reálném čase, široká veřejnost tak měla opravdu velmi podrobný přehled o tom, co se právě děje na intimních místech jednatřicetiletého hřebce, který si podle svých slov celou akci náležitě užíval.

Teledildonika je zábava

Není divu, příspěvek, který vibrační kolík ovládal, totiž získal přes 400 lajků a stovku sdílení. Je až trochu s podivem, že během experimentu, který zároveň sloužil jako test zařízení, dokázal Space Buck udržet koncentraci k tomu, aby sledoval stav baterie.

Ta se po čase skutečně vybila a experiment tím byl ukončen. „Prozkoumávání kombinace intimity a vzdálenosti mě skutečně přitahuje. Jedná se velmi intimní projekt, který veřejnost informuje o dění v mém pozadí, zároveň ale zařízení funguje na dálku, což je na těchto výrobcích skvělé. Řekl bych, že teledildonika je pořádná zábava,” okomentoval dovádění nestydatý Němec.

Reklama

Další články

Načítám