Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Show Zlatá maska měla být televizním hitem stejně jako třeba v USA či Velké Británii. Místo toho se ale jednorožec, poskakující králík, krokodýl nebo páv stali propadákem roku a show, od které si Prima hodně slibovala, měla katastrofální sledovanost, která stále klesala.

Televize se rozhodla pro razantní krok. Po třech dílech ji z hlavního vysílacího času přesunula na pozdější, méně atraktivní čas.

O tom, co Zlatou Masku v neděli večer nahradí, rozhodnete vy. A máte na výběr ze dvou detektivních seriálů. Podle vašich hlasů televize vybere buď novinku Einstein v hlavní roli s Vojtou Kotkem, nebo čtvrtou sérii seriálu Polda, kde září David Matásek a nově i fešák Vladimír Polívka.

"Rozhodli jsme se na nedělní večer vrátit detektivku, a vůbec poprvé necháváme osud hlavního vysílacího času v režii diváků a čtenářů. Je tak čistě na jejich volbě, jestli od 4. října budeme vysílat nové díly Poldy, nebo detektivku Einstein,“ říká generální ředitel Primy Marek Singer.

Který seriál by se vám líbil víc?
Polda
45,6 %
Einstein
54,4 %
Celkem hlasovalo 64906 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám