Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez pohybu si nedokáže představit ani jeden den v roce. Pro tanečnici a choreografku Leonu Qašu Kvasnicovou (47) je její práce drogou. Díky tomu má skvěle vypracovanou postavu a jen málokdo by uvěřil, že za necelé tři roky oslaví 50. narozeniny.

Své štíhlé a pružné tělo tentokrát choreografka a sestra známé DJ Luccy neboli Lucie Dvořákové předvedla během své každodenní rutiny. „Jóga mě, mimo jiné, naučila, jak protahovat tělo správným způsobem, tj. zdravým způsobem. A tím mi, mimo jiné, prodloužila taneční kariéru a fyzickou aktivitu. Děkuji za tuto cestu,“ svěřila se choreografka u fotografií ze svého studia, kde v kraťasech a sportovní podprsence ukázala, jak pružná dokáže být.

„Cvičím opravdu každý den, jak pilates, tak jógu. A může za to také moje třicetiletá taneční kariéra,“ odpověděla nám Qaša na dotaz, jak si ve svém věku udržuje skvělou postavu. Vedle toho také stále tvoří muzikálové choreografie a nyní kývla na novou pracovní nabídku a bude spolupracovat na muzikálu Láska nebeská s písněmi Waldemara Matušky, který by se měl v lednu objevit na prknech Divadla Broadway.

Reklama

Další články

Načítám