Hlavní obsah
Článek

Nejen její vlastní syn Filip, ale i jeho bratr, devatenáctiletý Pavel, pomáhal Lucii Bílé (57) s organizací openingu jejího divadla. Poprvé jsme tam mohli vidět nejstaršího společného potomka expartnera zpěvačky Petra Kratochvíla a jeho současné partnerky, bývalé Miss ČR Pavlíny Babůrkové, se kterou má dětí pět.

"Důležité je, aby lidi věděli, že je to rodinné divadlo. Doufám, že se tady do toho jednou zapojí i naše děti. Dneska tady tedy byli dva, Filip a Pavel, kteří pomáhali, přiložili ruce ke všemu a starali se o vše, co bylo potřeba," vysvětlovala Super.cz zpěvačka, která vlastní divadlo právě se svým bývalým partnerem, který má na starosti spíše finanční atributy, zatímco ona se stará o organizaci a repertoár.

Filip studoval ve Francii. Znamená to tedy, že už se vrátil domů? "Myslím, že bude po tatínkovi spíš světoobčan. Baví ho celý svět, a jakmile tohle všechno pomine, ta hrůza, tak se zase rozeběhne. Nicméně on už tady v jednom vizuálním představení pro turisty hrál a měl tady i takový workshop, který mu neskučně šel. Možná se sám divil, že na to jeviště patří taky," pěla Lucie ódy na syna, který jí natočil i videoklip, a k dalšímu se chystá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám