Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lenka Vlasáková (39) se tento týden objevila na představení nového seriálu Život je ples, v němž ztvárnila jednu z hlavních postav, Táňu Fialovou. A nepřišla sama. Do společnosti s sebou vzala i svého nejmladšího syna Johana Antonína, který je neuvěřitelně roztomilý a hned na sebe strhl veškerou pozornost.

Když se Lenka s malým v náruči objevila mezi dveřmi, hned bylo jasné, kdo bude hlavní hvězdou. Rozkošný chlapeček se totiž stal okamžitě terčem všech přítomných dam. Kromě devítiměsíčního syna Lenku doprovodila také její maminka, která jí s dětmi pomáhá. „Mám úžasnou maminku, která to všechno se mnou sdílí, díky ní můžu v klidu pracovat,“ vyznala se herečka.

A jaká je vůbec postava Táni Fialové, kterou si Lenka zahrála? „Má třináctiletého syna a jako matka živitelka a neúspěšná herečka začne pracovat v domově pro seniory. Je velmi citlivá, ale zároveň hrdá na to, jak to všechno sama zvládá. Nenechá si pomoci, ani poradit,“ řekla herečka, která zároveň přiznala, že se svou postavou sdílí určité vlastnosti. „Právě v té samostatnosti a potřebě dělat věci po svém jsme si podobné. Ale Táňa je, myslím, mírnější než já,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám