Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriáloví sourozenci z televizního hitu Beverly Hills 90210 Jason Priestley a Shannen Doherty, představitelé Brandona a Brendy Walshových, jsou kamarádi i ve skutečnosti. Je tak zřejmé, že se herec zajímá o zdraví přítelkyně, která se opětovně potýká s rakovinou. Jak se jí daří?

„Shannen je opravdu tvrdá holka. Je bojovnice, a vždycky byla. A vím, že bude i dál bojovat s takovým úsilím, jakého jen bude schopna,“ řekl herec v talk show Studio 10. S tím, že když s Doherty mluvil naposledy, byla „v docela dobrém rozpoložení“.

O tom, že se jí nemoc vrátila, herečka promluvila letos v únoru. „Moje rakovina se vrátila a je ve čtvrtém stádiu. Je to pro mě opravdu hořká pilulka, kterou jsem nucena spolknout, a opravdu se bojím,“ řekla tehdy se slzami v očích v pořadu Good Morning America.

Poprvé se zákeřnou nemocí bojovala v roce 2015, kdy jí byla diagnostikována rakovina prsu. O dvě léta později oznámila, že má testy konečně v pořádku. Začátkem loňského roku se bohužel nemoc znovu ozvala. Herečka to víc jak rok držela v tajnosti.

Sama Doherty je aktivní na sociálních sítích, kde s fanoušky sdílí střípky ze svého osobního života, vzpomínky či připomínky různých charitativních iniciativ.

Reklama

Další články

Načítám