Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) trne hrůzou. Při stěhování z Miami do španělské Marbelly si mohla na palubu letadla vzít jen jednu svoji kočku. Druhá s ní letět nemohla na příkaz pilota, který dovolil jen jedno zvíře v letadle. Zvíře tak z Miami mělo odletět v nákladním letadle 15. září. Bohužel, mazlíčka moderátorka dodnes nemá u sebe.

Kočka je momentálně v Německu a moderátorka netuší, kdy přicestuje do Španělska. „Gucci je ve Frankfurtu. Splnili jsme všechna potřebná vyšetření, vakcíny, čipování, dodali jsme potřebných tisíc papírů a potvrzení, zaplatili za celou přepravu nemalou sumu… ale nikdo nemohl tušit, že v této nejisté (covidové) době se mění pravidla každým dnem, někdy i hodinou. A potvrzení, která byla dostačující na americké straně, už v Německu nestačila," prozradila Zuzana.

"Španělsko se kvůli pandemii koronaviru dostalo ze dne na den do červených čísel a neštěstí tak bylo rázem na světě. Byrokracie v tomto případě zvítězila nad lidským rozumem, a s živým tvorem se zachází jako se ztraceným kufrem,“ vysvětluje moderátorka.

Její Gucci je zatím umístěn v Německu v pet centru. "Nezbývá nic jiného než jen doufat, že se v nejbližších dnech všechno vyřeší a Gucci dostane brzy zelenou a odletí za námi domů," věří Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám