Hlavní obsah
Článek

Sytě zrzavé vlasy jí sluší. Herečka Hana Vagnerová (41) v nich čím dál víc připomíná slavnější hollywoodskou kolegyni Julii Roberts (56). Na zahájení filmového festivalu Febiofest, kde jsme si povídali, jí to opravdu seklo.

Stejně jako ostatní návštěvníci festivalu nezapomněla roušku, která je podle ní tím nejmenším, co můžeme udělat nejen pro ochranu zdraví, ale i pro to, aby se opět nerušily kulturní akce. "Když budeme dodržovat nastavená pravidla, půjde to a přežijeme to," míní.

"Zrovna ty roušky jsou opatření, které je nutné, a důležité je neztrácet naději a dobrou náladu, a věřím, že to zvládneme.  Já sice teď nehraju v divadle, ale vím, že jsou všichni obrovsky stateční a hrají a diváci do divadel chodí. Je dokázané, že s rouškou je riziko přenosu minimální. Vím od svých kolegů, že lidi jsou hrozně podporující, hercům věří, chápou, v jaké náročné situaci jsou. A ta představení jsou fantastická," svěřila.

"V téhle době je důležité se kromě toho těla starat i o mysl, nějak se zabavit a mít dobrou náladu. Kino nebo divadlo jsou podle mě věci, které bychom v tuhle dobu měli dělat," myslí si Hanka, která momentálně natáčí film Obrazy lásky, na kterém se podílela i jako scenáristka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám