Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní řadu populární show Tvoje tvář má známý hlas odstartovala Erika Stárková (39) v proklatě sexy kostýmu. V prvním díle se proměnila v popovou divu Lady Gaga a zpívala ve fialovém latexovém body. To zřejmě bylo málo. A tak herečku, která se proslavila jako Dáša z Mostu!, odhalili ještě víc.

Pro třetí kolo soutěže si herečka vylosovala proměnu ve zpěvačku a textařku Nicki Minaj (41). Divákům se během sobotního večera předvedla s písní Pound The Alarm a nutno říct, že všem vyrazila dech. Nejen, že byla od karibské divy k nerozeznání, ale ještě rozvlnila své tělo v odvážném oblečku.

Erika Stárková v seriálu Most!

„Člověk se nesmí stydět za své ženství a musí to pořádně prodat,“ řekla vítězka druhého kola, kdy zabodovala jako Martin Dejdar. Před publikem se objevila jen v podprsence, vysokých kalhotkách a síťovaných punčochách, celý kostým byl pak doplněn obřím peřím.

„Postavila jsem se k tomu rovnýma nohama, zadkem a vystrčenými ňadry, velkýma bokama a vysokým peřím,“ svěřila Stárková před svým energií nabitým vystoupením.

„Odkud jsi sem přiletěla, Eriko? Ty máš tolik energie, a to nejde vypnout. Jsi neskutečná, zvládla si ji skvěle,“ nešetřila chválou porotkyně Eva Burešová (30), která byla z celé show nadšená stejně jako ostatní.

Reklama

Další články

Načítám