Hlavní obsah
Článek

Ondřej Pavelka (64) neboli Olda Farský ze seriálu Ulice, z které předloni odešel, a starosta Franta Vacek ze Slunečné, si s chutí vystřihl jednu ze svých oblíbených ztřeštěných rolí. Podívejte se na video, jak vypadá jako trochu zanedbaný senior.

Ondřej Pavelka ve filmu Štěstí je krásná věc hraje tátu hlavní hrdiny, prosťáčka a notorického dlužníka Čendy. I když všechny peníze utrácí za automaty a dluží, kam se podívá, strach o život otce, který je vážně nemocný, ho přiměje sehnat peníze na jeho uzdravení.

„Pana Pavelku jsme angažovali moc rádi. Je to pan herec a na smrt nemocného otce, který mívá záchvaty, po kterých vypadá jako mrtvý, zahrál fantasticky. A to, jak se na něm maskérky a kostymérky vyřádily, si vyloženě užíval,“ řekl Super.cz producent komedie Pavel Pásek.

Ve filmu se hlavnímu hrdinovi povede místo požadovaných pár tisíc získat výhru 176 miliónů v celonárodní loterii. Protože jako neználek a dobrosrdečný člověk neví, jak s takovým majetkem nakládat, dojde k řadě humorných situací, v kterých exceluje Zimova filmová partnerka Petra Hřebíčková (Jana).

Na premiéře se po smrti manželky Hanky poprvé ve společnosti objevil také Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám