Hlavní obsah
Článek

Dvacet let žije, a také velmi úspěšně pracuje modelka a herečka Tereza Srbová v zahraničí, koronavirová pandemie ji ale přivedla zpátky domů.  Práce se zastavila všude a v Americe se začala bát.

"Posledním impulzem bylo asi to, že zatímco v Česku lidé začali nakupovat toaletní papír, tam to byly zbraně a náboje, mají jinou mentalitu," svěřila Super.cz krásná blondýnka, která ze Spojených států odletěla začátkem března.

"Dva měsíce jsme byli s manželem v Německu, odkud pochází, a od května jsme tady," svěřila nám Tereza na představení prvního česko-anglického dokumentárního filmu z módního prostředí v režii Lucie Desmond My Bohemian Tale. "Já jsem až v té české části, která se tady natáčela v červenci," upřesnila Tereza, které koronavirová pandemie úplně změnila života.

"Přestávám svůj život poznávat, ale je také hezký. Víc si užívám rodinu a klid. Za dva týdny jsem měla začít natáčet film s Danem Svátkem, ale ten se také kvůli covidu-19 odsouvá na příští rok, protože to byla koprodukce více zemí. Teď jsem v jednání o roli v americkém filmu, který se má v lednu natáčet v Hongkongu, ale nic si od toho neslibuju, protože nikdo neví, co bude," svěřila.

Vrací se tak víc k modelingu, stala se tváří známé české značky a spolupracuje i s módními magazíny.  "Herectví je pro mě pořád primární, jen musím počkat, až se všechno uvolní a bude zase dobře. Je pravda, že s modelingem jsem chtěla úplně skončit, ale nevadí mi to, je to hezký balanc," míní.

Event k filmu byl také jedinou příležitostí, kdy se Tereza objevila ve společnosti. "Manžel totiž už příští týden odlétá pracovně do Ameriky, bylo to složité dvouměsíční vyřizování a teď je paranoidní, aby nebyl pozitivní mohl opravdu odletět, takže jsme pořád zavření na chalupě a s nikým se nevídáme," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám