Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) je mimo jiné majitelkou veleúspěšné značky spodního prádla Skims. Stahovací prádlo je určeno ženám všech tvarů a konfekčních velikostí a podle toho si televizní hvězda vybírá i své modelky. Podívejte se na slavné dámy, které se pro Kim svlékly do spodního prádla a podpořily její kampaň.

Addison Rae

Nejnovějším přírůstkem do týmu je hvězda sociální sítě Tik Tok Addison Rae. Kromě toho, že je nejvýdělečnější hvězdou na dané sociální síti, je také nejlepší kamarádkou sestry Kim Kourtney Kardashian. A v prádle vypadá skvěle.

Jodie Turner-Smith

Modelka Jodie Turner-Smith )33) se nedávno stala poprvé maminkou. Herci Joshuovi Jacksonovi porodila před čtyřmi měsíci dceru Janie, i přesto se nebála ukázat tělo v prádle.

Rumer Willis

Nejstarší dcera Bruce Willise a Demi Moore Rumer (32) je především herečkou. Klidně si ale může dovolit pózovat v prádle, a tak se neváhala zapojit do kampaně Skims.

Myleeza

Kdo říká, že se fanoušek nemůže spřátelit se svým idolem. Myleeza strávila deset let sledováním Kim Kardashian téměř na každém kroku. Byla jí posedlá natolik, že si jí Kim díky sociálním sítím nakonec všimla a staly se z nich kamarádky. Teď Myleeza pózuje pro její značku.

Precious Lee

Precious Lee je úspěšnou modelkou už pěknou řádku let. Díky pořádným křivkám musela sice zabojovat, aby prorazila, ale nenechala se zdeptat agenty, kteří ji chtěli nutit hubnout. Nakonec se jí podařilo uspět a je tak ideální volbou pro kampaň Kim.

Delilah Belle Hamlin a Amelia Gray Hamlin

Sestry Delilah (22) a Amelia (19) Hamlinovy jsou dcerami slavné modelky a herečky Lisy Rinny. Ta je mimochodem také velkou fanynkou prádla Skims, a tak se i její dcery zapojily. Obě se věnují modelingu. Mladší Amelia v minulosti trpěla anorexií, se kterou se už naštěstí vypořádala. O nemoci otevřeně hovořila i na svých sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám