Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Žádnou zázračnou pilulku na růst vlasů Vám u nás sice neprodáme, ale máme už více než 25 let zkušeností s parukami a vším okolo nich. Nabízíme velký výběr modelů i barevných provedení, všechny potřebné doplňky i kosmetiku. Pro ty, co by rádi maskovali jen drobnější nedostatky, jsou v naší nabídce různé příčesy a tupé. Naše odbornice Vám rády poradí s výběrem, zodpoví veškeré Vaše dotazy a pomohou se zorientovat v odborných termínech či materiálech. Přáli byste si od e-shopu ještě něco víc? Dobrá, máte to mít! Ke každé objednávce Vám vždy přibalíme drobný dárek pro radost, ke každé paruce máte poštovné zdarma a jako bonus - z Vašich objednávek pravidelně přispíváme určitou částkou na organizace – např. Maminy s rakovinou, které pomáhají tam, kde to má smysl! To vše a ještě mnoho dalšího najdete ve světě Jilly Lenau.

Dámská paruka Roxie

Foto: PARUKY JILLY LENAU
Více

Foto: PARUKY JILLY LENAU

Komerční sdělení

Krátká paruka Roxie je naprosto univerzálním doplňkem, hodí se téměř ke každému tvaru obličeje a její střih lze využít pro jakoukoliv příležitost. Jedná se o nadčasový a přesto rafinovaný střih, který se skvěle doplňuje se všemi devíti vybranými barevnými odstíny – na ilustrační fotografii najdete odstín Cognac Rooted, který je nejvýraznější z celé nabízené palety. Paruka je vyrobena z umělého vlákna a patří mezi skvěle propracované modely z dílny Exlusive Wigs by Lubo, které se i přes svou kvalitu snaží stále zůstávat cenově dostupné pro každého.

Pánské tupé Jason

Foto: PARUKY JILLY LENAU
Více

Foto: PARUKY JILLY LENAU

Komerční sdělení

Tupé Jason z kolekce značky HairMANia je vyrobeno ručně z tepelně upravitelného vlasu s pamětí. To znamená, že po umytí se vlákno vrátí do přednastaveného tvaru, který můžete upravit za pomoci teplého vzduchu nebo žehličky. Maximální přirozenost vzhledu zaručuje lace ofinka, která je vytvořena tak, aby přechod mezi výrobkem a lidskou pokožkou nebyl vůbec znatelný. Toto tupé patří mezi špičky ve své kategorii i díky technologii upevnění vlasu, která umožňuje téměř neomezené možnosti tvorby účesů a navíc pro dotyk s pokožkou je podšito „monofilamentem“, takže je vhodné i pro extrémně citlivou pokožku.

Dámský příčes Rum

Foto: PARUKY JILLY LENAU
Více

Foto: PARUKY JILLY LENAU

Komerční sdělení

Jeden z nejoblíbenějších modelů v kategorii dámských příčesů je právě RUM, který funguje na principu vlasové gumičky a jeho použití je díky tomu velmi jednoduché. Tento příčes nabízí k výběru deset barevných odstínů a je vytvořen z umělého vlákna s dlouhou životností. Jeho pomocí během chvilky vykouzlíte dojem objemného dlouhého culíku, který lze použít jako variantu rychlého účesu, ale stejně dobře vypadá i v kombinaci se společenskými šaty.

Sada kosmetiky pečující o umělé vlákno

Foto: PARUKY JILLY LENAU
Více

Foto: PARUKY JILLY LENAU

Komerční sdělení

Výhodná sada kosmetiky pro péči o Vaše paruky, kterou jsme pečlivě vyvíjeli několik let, obsahuje šampon, který jemně a šetrně odstraňuje nečistoty a mastnotu z vlákna, nezatěžuje vlas a působí antistaticky proti elektrizování vlákna. Používá se vždy jako šamponová lázeň, do které se namočí paruka otočená vlasem dovnitř. Pro pravidelnou údržbu paruk je v balení také balzám - ošetřuje a zjemňuje vlákno, navrací účesu původní tvar a objem. Balzám je také určen k použití ve vodní lázni, nikdy jej nedáváme přímo na výrobek. Po použití balzámové lázně paruku posadíme na polystyrenovou hlavu nebo speciální prodyšný stojánek a necháme volně uschnout. Poté přichází na řadu další část balení - kondicionér, který zabraňuje lámání a plstnatění vlasu, chrání vlákno před vysušováním horkem, případně před UV zářením, obaluje konečky vlákna jemným filmem a tím zabraňuje přílišnému zacuchávání.

Turban Alina

Foto: PARUKY JILLY LENAU
Více

Foto: PARUKY JILLY LENAU

Komerční sdělení

Pro ty z Vás, kterým je místo paruky příjemnější na hlavě šátek nebo turban, přinášíme také novinku v podobě turbanu Alina, který je vyroben ze 100% bambusového vlákna. Toto vlákno je šetrné k pokožce hlavy - v létě chladí, odvádí pot, ale nevysušuje, v zimě naopak zahřívá - to vše zvládne a zachová si u toho svou jedinečnou jemnost, která na dotek připomíná hedvábí. Model Alina je dvouvrstvý a veškeré švy jsou skryté – aby nedošlo k podráždění pokožky, což z něj dělá kandidáta na nejpohodlnější pokrývku hlavy ve Vašem šatníku. Tento velmi kvalitně zpracovaný model za příjemnou cenu si můžete pořídit hned ve třinácti barevných odstínech.

Další články

Načítám