Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) nosí na pódiu zřejmě nejodvážnější kostýmy kromě tanečnic od tyče. Super.cz prozradila, kam nejdále je ochotna dojít. Moc možností jí už nezbývá. "Jde o to, že moje kostýmy jsou takové, aby se v nich daly dělat akrobatické kousky na lanech. A ty jsou speciální v tom, že musí být upnutější, abych se někde nezamotala, protože je to nebezpečné," vysvětluje Olga.

"Proto to vypadá, že jsou odvážnější, než je u nás běžné. Pořád se ale snažím, aby to nebylo tak sprosté, jako u některých zahraničních hvězd. Ty fakt mají tanga, mnohem hlubší výstřihy anebo jsou úplně odhalené. Erotika ano, ale vulgarita ne," vyznala se ze svých pocitů Lounová.

"Chci, aby moje kostýmy byly praktické, ale zároveň nějak vypadaly. I ta bezpečnost je důležitá. Třeba punčocháče, které mám oblečené pod korzetem, jsou částečně pogumované. To je proto, abych nesklouzla," upřesnila.

V takových odvážných kostýmech bude Olga vystupovat i na svém novém turné, které plánuje zahájit před prázdninami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám