Hlavní obsah
Článek

„Ten nejlepší možný způsob nečekaného. V prosinci dorazí číslo sedm.“ Muzikant Taylor Hanson (37) na sociální síti oznámil, že se s manželkou Natalií (38) brzy stanou sedminásobnými rodiči. „Za tuto čerstvou vlnu radosti jsme vděčni víc než kdy jindy,“ dodal.

Taylor a Natalie jsou manželé osmnáct let a vychovávají syny Jordana Ezru (18), Rivera Samuela (14), Vigga Moriaha (11) a Indianu (1,5) a dcery Penelope Anne (15) a Wilhelminu Jane (8).

Sám Taylor je také ze sedmi dětí. Rovněž známí jsou jeho bratři Zac (34) a Isaac (39), s nimiž tvoří poprockovou kapelu Hanson, trojice má ještě tři mladší sestry a jednoho bratra.

Nejslavnějším hitem sourozeneckého bandu je song MMMBop! z devadesátých let, na který tehdy tančili teenageři po celém světě. Kapela před časem vysvětlila, co název písně vlastně znamená. „MMMBop je slovo reprezentující čas. Reprezentuje fakt, že čas velmi rychle utíká... MMMBop vám říká: žij teď, žij teď, žij teď, protože v momentu, v MMMBop, bude po všem,“ uvedl Zac.

Interpreti písně jdou zdárně příkladem, čas rozhodně neztrácejí. O další generaci Hansonových už se kromě Taylora zasloužili i Zac a Isaac. První zmíněný má čtyři děti, druhý tři.

Reklama

Další články

Načítám