Hlavní obsah
Článek

I Jennifer Lopez (54) si užívá letní slunce, dokud svítí. Svou dokonalou figuru tentokrát vystavila na pláži v Hamptons, kde se nechala zvěčnit pro sledující na Instagramu.

Jennifer spoléhá na trenéra Davida Kirsche, který jí pomáhá udržet si dokonalou figuru. „Jsem přesvědčená, že cvičení má velký podíl na tom, že jsem šťastná,“ svěřila před čtyřmi lety časopisu Hello!

„Opravdu věřím, že pokud o sebe pečujete a pracujete na tom, abyste byli zdraví, jde vám lépe starat se o ty, které milujete. Takže cvičení je pro mě rozhodně prioritou,“ dodala.

Ani její dieta není tajemstvím. Jennifer pije velké množství vody. Konzumuje pouze čerstvé, organické potraviny s vysokým obsahem proteinu a dostatkem živin a vyhýbá se kofeinu a uměle zpracovanému jídlu.

Zpěvačka je velmi společenská a často chodí do restaurací. I tam si ale hlídá, aby jídlo sedělo k jejímu životnímu stylu. „Dám si buď salát, nebo rybu se zeleninou. A hlídám si, abych vypila hodně vody,“ dodala diva, která má vždy u sebe svůj třpytivý kelímek, který jí pomáhá dodržovat pitný režim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám