Hlavní obsah
Článek

Úterní díl show MasterChef Česko vyvolal lavinu emocí. Amatérští kuchtíci dostali možnost zavařit si se svými rodinnými příslušníky a už jejich shledání bylo plné slz. Dojetím se rozplakal i vždy usměvavý porotce Přemek Forejt.

Emoce cloumaly také s Pavlínou Lubojatzky, která je označovaná za největšího uplakánka a hysterku soutěže. Avšak její postup do dalšího kola vyvolal hysterii spíš v divácích, kteří se do ní v diskuzích ostře pustili.

„Tohle je poslední série, na kterou koukám, a jen proto, že jsou ve hře stále moji favoriti, ale touhle protekcí ty malý plačce jste zabili celkem fajn pořad,“ rozohnil se v komentářích na sociálních sítích jeden z fanoušků. Pavlína v poslední kuchařské výzvě předvedla nepovedené brownies, kvůli kterému jí hrozilo vypadnutí.

V závěru se ale porota rozhodla, že tentokrát soutěž nikdo neopustí, a tak odpůrci drobné blondýnky slavili předčasně. Někteří dokonce začali spekulovat o tom, že Pavlíně porota nadržuje. „V příštím díle za ni uvaří porotci, zatímco ona bude fňukat, a na konci ji vyhlásí nejlepším kuchařem všech řad. Bych se nedivila už. Komedie hadr,“ stěžuje si fanynka. „Už podruhé Pavlína výzvu zkazila a zase ji protlačili. Já bych se styděla,“ přidává se další.

Někteří věrní diváci si stojí za tím, že dle jejich laického oka měla Pavlína opustit soutěž už dávno. „Mám tento pořad rád, ale tohle je smutné. Pavlína je jako kočka, v tomto pořadu má několik životů. Už to měla několikrát nahnuté, ale sledovanost dělá své, a tak vždy vypadne někdo jiný. Je to hnus,“ postěžoval si fanda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám