Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to skoro neskutečné, ale Martina Balogová vypadá nejlépe za osm osm let, kdy se účastnila první řady soutěže Česko hledá SuperStar. Maminka čtyřletého syna Pepíčka se rozhodla se sebou něco udělat. To, že by hubla ze stresu, protože její partner Josef bude až do února sedět ve vězení, rozhodně popírá. "Před měsícem jsem si řekla, že musím zhubnout. A sedm kilo je dole," prozradila Super.cz.

"Ještě bych chtěla dát dolů tak pět kilo, abych byla úplně spokojená. Nebrala jsem žádné prášky, ale produkt na přírodní bázi. Je to rozpustný prášek na bázi brusinek. Snižuje chuť k jídlu, spaluje tuky a centimetry jdou dolů samy. Chce to samozřejmě i vůli. Já jím jenom jednou denně, ale třeba si dám i svíčkovou, I když ne s pěti knedlíky, ale jen se dvěma," upřesnila Martina, která svojí novou lepší postavou překvapila na finále show To byl náš hit, kde se Sámerem Issou předvedla píseň Můj čas, která v hlasování na první místo nedosáhla.

Martina k dietě nepije ani žádný alkohol a rozhodně jí to nechybí. "Já nepila nikdy. Jen když se někde připíjelo, tak jsem si symbolicky lokla," vysvětlila. Objasnila i to, že opět vystupovala se Sámerem, s nímž byli jistý čas rozhádaní. "My jsme oba hrdí a máme horkou krev. Ale nikdy to nebylo tak, že bychom si to nedokázali vysvětlit. Ať už v dobrém nebo ve zlém. A když už k tomu dojde, k žádnému konfliktu se pak nevracíme," uvedla Martina.

Pracuje i na nové desce, na níž s ní spolupracuje Sámerův manažer. "Někdy po novém roce by mohla být na světě," věří Martina. Času má ostatně dost, protože se nemusí věnovat partnerovi. Toho pustí z vězení zřejmě až v únoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám