Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) a Orlando Bloom (47) přivítali minulý měsíc na svět dcerku Daisy. V sobotu novopečenou maminku vyfotili v Santa Barbaře, poprvé od porodu ji zachytili venku. Katy oblékla oversize šaty a tvář schovala pod rouškou, kšiltem a slunečními brýlemi.

Katy a Orlando žijí momentálně v Montecitu, kde si zvykají na novou roli rodičů. I když pro Blooma zase tak nová není. Je už otcem devítiletého Flynna, jehož maminkou je modelka Miranda Kerr.

Už pět dní po porodu ukázala zpěvačka tělo v prádle. Na sociální síti si vystřelila z udílení hudebních cen. Katy se většinu těhotenství izolovala doma, v létě se s Orlandem měli brát až v dalekém Japonsku. Kvůli koronaviru ale svatbu odložili.

Hvězdný pár se zasnoubil loni na Valentýna, letos v březnu zpěvačka oznámila těhotenství klipem k písni Never Worn White, kde poprvé ukázala bříško. O měsíc později prozradili, že čekají děvče. O narození malé Daisy Dove informovali prostřednictvím sítí organizace UNICEF a na počest dcerky založili sbírku na pomoc hladovějícím dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám